Hledat
    Hledat...
    Nenalezeny žádné produkty.
    KontaktPorovnat

    Osobní údaje

    Pro registraci na Fanshopu je nutné udělit souhlas se zpracováním osobních údajů. 
    Pro vytvoření objednávky bez registrace, vzniká oprávnění ke zpracování osobních údajů na základě plnění smlouvy.

     

    Správcem osobních údajů je společnost Bohemians Praha 1905, a.s., IČO: 272 32 140, Vršovická 1489/31, 100 00 Praha 10 pro níže uvedené účely v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále „Zákon“) a v rozsahu nezbytně nutném pro dosažení daného účelu po nezbytně nutnou dobu vymezenou buď podmínkami daného zpracování anebo podle právních předpisů.


    Poskytnuté osobní údaje při registraci (zejména jméno a příjmení, email, telefon, adresa) jsou zpracovány za účelem vyřízení objednávky, komunikace se zákazníkem a poskytnutí výhod registrovaného členství na Fanshopu. Souhlas se zpracováním osobních údajů se uděluje na dobu do jeho odvolání, odvoláním souhlasu zároveň zaniká členství na Fanshopu.


    Registrovaný člen Fanshopu bere na vědomí, že má v souladu s § 12 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, právo na přístup ke svým osobním údajům a další práva vyplývající z § 21 Zákona, zejména právo na opravu údajů, jejich doplnění, blokaci a likvidaci.

    Přihlášení do newsletteru proběhlo úspěšně.
    Něco se nepovedlo, kontaktujte nás

    Košík obsahuje nepovolené položky

    Zobrazit košík

    Zboží bylo přidáno do porovnání

    Prosím čekejte...
    Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později